"I'ts like you don't really know something

until your body knows it."


Dansitie: Transitie in je leven, door dansen en bewegen.

Bedenken, analyseren en onder woorden brengen van wat er in je leven speelt, dat lukt je misschien wel.

Maar als de daadwerkelijke verandering die je wenst, toch uitblijft... wat dan?

Kitty Workshop 7e hemel 9-2017_De Schaapjesfabriek-73957.JPG

"Ik voel vaak zo veel druk om alles perfect te doen."

"Steeds vraag ik me af welke keuze ik moet maken, welke richting ik in mijn leven op wil. Ik ben wel toe aan een nieuwe stap."

"Ik sta altijd voor iedereen klaar, kan daar moeilijk mijn grenzen in aangeven. Maar soms ben ik helemaal op. Dan is het gewoon teveel."

Bij Dansitie ga je aan de slag met non-verbale werkvormen;  je leert door te doen. In plaats van alleen maar praten en denken, gebruik je beweging en je eigen lichaam als tools voor verandering.

Je leert jezelf beter kennen en kunt de thema's uit jouw leven op een nieuwe manier uitwerken.

Daardoor zit je lekkerder in je vel, voel je je meer ontspannen en sta je in je kracht.

Dansitie is er helemaal voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Zie het als coaching in een groep, waarbij je door middel van lichaamsgerichte, non-verbale, dansante werkvormen aan persoonlijke doelen werkt.

Want bewegen en dans als therapie heeft effect!


Schrijf je hier in:


Zaterdag 10 november 2018, 13.30u - 18.00u

13.30: Inloop met koffie & thee

14.00 - 15.30: Deel 1

15.30: pauze met iets lekkers (inbegrepen)

16.00 - 18.00: Deel 2

Het thema voor deze middag is: 'Van binnen naar buiten. Van vertrouwdheid in het eigen lijf, naar vertrouwdheid in contact met de ander en jouw omgeving.'

 Iets voor jou?

Ervaring in dans/beweging is niet nodig om deel te kunnen nemen.

Heb je lichamelijke beperkingen of blessures? In heel veel gevallen kun je gewoon deelnemen, maar twijfel je hierover dan kun je altijd eventjes mailen of bellen.

Wil je eerst meer te weten komen, of in een persoonlijk gesprek ontdekken of Dansitie iets voor jou is? Geef mij gerust even een belletje of stuur een mail met je vragen. Hier kun je alvast meer over mij lezen.

 


Locatie:

Maha Motion, dr. H. Colijnlaan 306, 2283 ZA Rijswijk.

 

Inschrijven? Scroll nog iets naar beneden.

Jouw investering:

studio.jpg

Er wordt gewerkt in een kleine groep van ongeveer 6 deelnemers.

Op die manier heb je profijt van het werken in een groep waarin je van elkaar kunt leren, maar behoud je ook waardevolle aandacht en natuurlijk voldoende bewegingsruimte.

Voordat we beginnen heb je een korte vragenlijst ingevuld en naar aanleiding daarvan telefonisch met mij als therapeute kennis gemaakt, zo weet ik precies waar jij aan wilt werken en kan ik de werkvormen hier zo goed mogelijk op afstemmen.

Deelname = nu €85,- incl:

  • persoonlijke telefonische kennismaking

  • koffie, thee, water en iets lekkers

  • teken- en schrijfmateriaal

Gedeeltelijke vergoeding is in veel situaties mogelijk, neem hiervoor eventjes contact op.


 
 

Ervaringen

Ik vond de cursus echt heel bijzonder. Vooraf was ik erg nieuwsgierig wat het me zou opleveren en ik ben positief verrast door de inzichten d.m.v. de dans opdrachten en werkvormen. Het heeft me nieuwe inzichten over mezelf gegeven en door het te ervaren (ipv te beredeneren) landden sommige “dingen” beter, die al wel eens tegen me gezegd zijn.
Het heeft me meer inzicht gegeven in hoe ik in elkaar steek. Wat de positieve kanten daarvan zijn, maar ook de kwetsbare en hoe ik daarin voor mezelf kan zorgen..
Ik vond jouw begeleiding heel prettig, rustig en niet overheersend, wel leiding / sturing gevend, maar ook deel van de groep.
Ik zou de cursus wel aan anderen aanraden.
— Mathilde, kleuterjuf en dansexpressiedocente over de cursus 'Dansitie'

Ik vond het erg leerzaam en voor mij volledig “out of the box”. Ik heb de Dansitie als apart maar wel fijn ervaren. Lieve mensen en jij bent ook erg lief. Leuk om op een andere manier bezig te zijn en het te laten gebeuren zoals het komt. Ik heb geen oordeel gevoeld en dat stelde mij gerust.
Ik weet nog niet of ik mee ga doen de volgende keer. Ik merk toch dat ik een paar sessies bij mijn therapeute nodig heb voor wat betreft het contact met mensen en hoe dichtbij zij kunnen komen. Maar het kan zijn dat ik allebei ga doen.
Ik zou Dansitie wel aanraden aan mensen, puur omdat je het op je eigen manier kan invullen en het mij zeker wel een aantal inzichten heeft gebracht zoals:
Ik houd van doelstellingen
Ik moet zeker nog werken aan “contact”
Ik plaats mezelf uit de groep ipv dat de groep mij buiten sluit.
Ik merk dat mensen anders op mij reageren, ik wilde graag aan mijn 1e indruk werken, die was altijd negatief. Ik merk dat dit verbeterd is.
— C., accountmanager, over de cursus 'Dansitie'

 

Ja! Ik doe graag mee:

Naam *
Naam
Geboortedatum *
Geboortedatum
Hoe ben je op de hoogte gebracht van Dansitie?
Wil je de nieuwsbrief en updates ontvangen? *
Deze verschijnt maximaal eens per twee maanden