"Daadwerkelijke verandering vraagt om actie. Daarbij heb je je lichaam nodig. De rol van het lichaam is zeer belangrijk in een coachingstraject."

 

 

Soms is 'therapie' toch echt een stap te ver. Maar je wilt misschien wel beter leren omgaan met stress, of je wilt je persoonlijk graag verder ontwikkelen? Bij deze en andere concrete vragen over dingen die jou bezighouden kan ik je als lichaamsgericht coach helpen.

Zelfs de wetenschap is er tegenwoordig namelijk over uit, dat je manier van bewegen je persoonlijkheidskenmerken kan verraden. Hieruit blijkt dat ons we ons lichaam niet meer los kunnen zien van de persoon die we zijn, hoe we ons voelen en wat we willen bereiken.

 

Wil je in actie komen? Loop je steeds tegen diezelfde muur op?

 

Powerrrrrr-sessie

In een power-sessie gaan we 1 op 1 aan de slag met jouw persoonlijke uitdaging. In 1,5uur kom je uit je comfortzone en zie je jouw situatie eens van een heel andere kant. Bovendien ontdek je wat je lichaam je te vertellen heeft hierover, en hoe het je kan helpen jouw doelen te bereiken.

Een korte maar krachtige manier om door die momenten van frustratie heen te breken!


Lichaamsgerichte Coaching

De lichaamsgerichte coaching van Maha Motion is een no-nonsense & out-of-the-box manier om je zelfbewustzijn te vergroten en krachtiger in het leven te staan zodat je huidige en nieuwe uitdagingen met lef kunt aangaan.

 
 
 
 
 

"Life begins outside your comfort-zone."

Net als in vele andere coachingstrajecten maak ik gebruik van verschillende bekende coachingstechnieken en -methoden zoals de dramadriehoek, kernkwadranten en voice dialogue. Maar ik leer je bovenal luisteren naar jouw lichaamssignalen en leg de brug tussen hoofd en lijf.

Ik schrik er niet voor terug creatieve werkvormen te gebruiken zoals schrijven en beeldend vormen en kan putten uit een scala van lichaamsgerichte oefeningen om jou op een ervaringsgerichte manier verder te helpen op je pad.

Je gaat 'al doende' leren en oplossingen voor problemen nu eens via een andere weg vinden dan via je gedachten. Er kan gebruik gemaakt worden van focusing, ademhalings- en ontspanningstechnieken, van werkvormen uit familieopstellingen en zelfs yoga.

Stilzitten is voorbij!

Jij stelt jouw doelen, jij ervaart, jij vindt antwoorden, jij groeit.

Een coachingstraject bij Maha Motion is een persoonlijke aangelegenheid en ziet er dus voor iedereen anders uit. In een kennismaking kun je je verhaal kwijt en bepalen we samen welke frequentie het beste bij jou en je situatie past. In de eerste sessies zul je je doelen helder voor ogen krijgen en vervolgens gaan we aan de slag ze te bereiken op manier die aansluiten bij de persoon die jij bent. De coaching vindt bij jou thuis plaats of ergens in de buitenlucht.

Klik hieronder voor meer informatie, of maak meteen een afspraak.

(coaching komt niet in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraar)