Back to All Events

De Kracht van Jouw Beweging - Kennismaking met Dans- en Bewegingstherapie

  • de Zevende Hemel 190 Laan van Meerdervoort Den Haag, ZH, 2517 BH Netherlands (map)

Tijdens de Open Dag in De Zevende Hemel - Centrum voor Body, Mind en Spirit, biedt Kitty Veldhuis van Maha Motion de gelegenheid om kennis te maken met Dans- en Bewegingstherapie.

Dans- en bewegingstherapie is bovenal een ervaringsgerichte therapie. In de behandeling staan namelijk het doen en ervaren via het lichaam en de beweging centraal.

Zo kun je gevoelens, gedrag en denkwijzen verwerken, uitwerken en onderzoeken. De therapeut gaat ervan uit dat de klacht of hulpvraag terug te zien is in het lichaam en in de beweging.

Daarom is niet de taal, maar het lichaam het therapeutisch middel. En dat werkt!

In 1 uur maak je kennis met dans- en bewegingstherapie als behandelvorm, zowel door middel van tekst en uitleg als door even te proeven van de praktijk.
Vaktherapeut dans&beweging Kitty Veldhuis laat jou in deze lezing zien, horen en ervaren waarom dans&bewegings- therapie als behandelwijze kan werken voor jou, of voor jouw cliënten.

INSCHRIJVEN: stuur een bericht aan Kitty

Over de therapeute:

"Kitty Veldhuis is als geregistreerd danstherapeut in Den Haag werkzaam voor haar bedrijf Maha Motion. Daar kunnen kind, gezin en volwassene terecht voor verscheidene hulpvragen.

Met een 'down to earth' en open benaderingswijze creëert zij door bestendiging en motivatie met haar professionele houding een ruimte voor verwerking, inzicht en ontwikkeling. Kitty heeft in de afgelopen 10 jaar veel ervaring opgebouwd in het werken met o.a. gezinssystemen, opvoedingsproblematiek, verstandelijke beperking, gedragsstoornissen, trauma/angst, ADHD en autismespectrumstoornissen. Maar ook in geval van bijvoorbeeld traumagerelateerde problematiek, burn-out en depressie kan de behandeling een uitkomst bieden.
Naast de therapie geeft Kitty regelmatig workshops en is zij ook Secretaris van de Nederlandse Vereniging voor Danstherapie."

Klik hier voor meer info over de open dag.

 

Later Event: October 2
Week van de Vaktherapie!