Back to All Events

Carry&Dance Introductieles @Womanhood Studio Delft

  • womanhood studio 68 Vlamingstraat Delft, ZH, 2611 KZ Netherlands (map)

9.00-10.30 Draagdoeken 'Inloop' met draagdoekconsulente Tal Spanjer
incl. Koffie / Thee
10.30-11.30 Carry& Dance Introductie les €10,-

>>> Inschrijven: mail naar kitty@carryanddance.com <<<

In de intieme setting van de Womanhood studio geeft dans- en bewegingstherapeute Kitty van The Carry&Dance Company deze introductieles als kennismaking.
Vanaf 16 september start een korte cursus.

We starten met een rustige warming-up waarin aandacht is voor de balans en ademhaling. De spieren worden zachtjes losgemaakt en verstevigd. Om vervolgens op fijne deuntjes door de ruimte te dansen!

In de les wordt o.a. gebruik gemaakt van technieken uit de dansimprovisatie en je vindt er invloeden uit yoga en moderne dans. Samen met je kindje vind je jullie gezamenlijke ‘groove’! Je kleintje zit veilig tegen je aan, voelt het ritme en jouw bewegingen. Zo ontwikkelt hij indirect zijn motoriek en gevoel voor balans. Na de cooling-down kun je geheel ontspannen en met nieuwe energie de les afsluiten.

Het welzijn van de kinderen is onze eerste prioriteit, vanzelfsprekend houden wij rekening met hen m.b.t. muziekkeuze en -volume. Om continue veiligheid en persoonlijke aandacht te kunnen waarborgen is er in onze lessen plek voor maximaal 10 kinderen.

Onze draagconsulente Tal Spanjer zal gedurende de hele les aanwezig zijn.
Heb je geen draagdoek of drager? Ze zijn te huur voor €2,00 per les. Draag- en/of dans ervaring is niet nodig.