Back to All Events

Dansitie: Persoonlijke Ontwikkeling door Dans & Beweging

  • Maha Motion 306 Doctor H. Colijnlaan Rijswijk, ZH, 2283 Netherlands (map)

Dansitie

Bedenken, analyseren en onder woorden brengen van wat er in je leven speelt, dat lukt je misschien wel. Maar als de daadwerkelijke verandering die je wenst toch uitblijft... wat dan?

Steeds vraag ik me af welke keuze ik moet maken, welke richting ik in mijn leven op wil. Ik ben wel toe aan een nieuwe stap.
Ik voel vaak zo veel druk om alles perfect te doen.
Ik sta altijd voor iedereen klaar, kan daar moeilijk mijn grenzen in aangeven. Maar soms ben ik helemaal op. Dan is het gewoon teveel.

Bij Dansitie ga je aan de slag met non-verbale werkvormen; je leert door te doen.

In plaats van praten en denken, gebruik je beweging en je eigen lichaam als tools voor verandering. Je leert jezelf beter kennen en kunt de thema's uit jouw leven op een nieuwe manier uitwerken.


Daardoor zit je lekkerder in je vel, voel je je meer ontspannen en sta je in je kracht.

Dansitie gaat over jouw persoonlijke ontwikkeling. Zie het als coaching in een kleine groep, waarbij je door middel van lichaamsgerichte, non-verbale, dansante werkvormen aan jouw persoonlijke doelen werkt.

Ik vond het erg leerzaam en voor mij volledig “out of the box”. Ik zou Dansitie wel aanraden aan mensen, puur omdat je het op je eigen manier kan invullen en het mij zeker wel een aantal inzichten heeft gebracht.
— C. (accountmanager)