Back to All Events

Dansworkshops @Festival GAAF


  • Theater de Vaillant 120 Hobbemastraat Den Haag, ZH, 2526 JS Netherlands (map)

"Dansen?? Leuk, maar ook heel goed voor je! Jouw dans, jouw stijl, dus iedereen kan meedoen.
Kom jij de geluksstofjes in je hersenen wakker dansen?
Blijheid tot in je tenen!"

Op zondag 28 mei 2017 vindt er een uniek festival plaats in theater De Vaillant in Den Haag: Festival GAAF. Dit festival biedt kinderen en jongeren met een beperking en een bijzonder talent een dag lang een open podium in een heus theater. Of het nu gaat om zingen, een instrument bespelen, cabaret, dans of het tentoonstellen van een eigen kunstwerk; iedereen kan zijn kunsten laten zien en horen aan een echt publiek. Naast deze optredens zijn er workshops van artiesten en is er van alles te zien, proeven, doen en kopen bij de verschillende kraampjes.

Dans&bewegingstherapeute Kitty Veldhuis van Maha Motion verzorgt twee dansworkshops met open karakter tijdens het festival:
- 12.00 tot 13.00u
en van
- 14.00 tot 15.00u
Iedereen is welkom.